Reptoir

6 x geniale redenen om met een ondernemer te daten

Nog nooit een relatie gehad met iemand die voor zichzelf werkt? Dan mis je een hoop. Freelancers zijn namelijk de allerleukste mensen op aarde om mee te daten. En wel hierom.

1. Pure passie

Freelancers hebben gekozen voor een leven waarin ze zich volledig op hun passie storten. Ze doen vol overgave wat ze leuk vinden, en er laait altijd een vuurtje in hun ogen. Als je een freelancer aan de haak slaat, weet je dat je intens passievolle tijden tegemoet gaat: freelancers doen namelijk alles waar ze blij van worden voor tweehonderd procent.

2. Dagobert-fases

Voor een freelancer is een vast inkomen niet vanzelfsprekend en er wordt altijd nagedacht over potjes en eindjes-die-aan-elkaar-geknoopt-moeten-worden. Maar áls er dan een keer een financiële meevaller is, dan worden die knaken niet lullig apart gehouden, nee: dan mag het geld ook rollen.

3. Gestolen momenten

Een freelancer heeft geen vaste werkweek, en kan op onverwachte momenten ineens zeeën van tijd hebben of creëren. Soms is dat praktisch (als er pakketjes worden bezorgd bijvoorbeeld), maar vaak vooral heel leuk. Onverwachts samen lunchen? Ja hoor, waarom niet?

4. Confettimodus

Als je met een freelancer aan het daten bent, valt er altijd wat te vieren. Er is altijd wel een deadline die gehaald is, een opdrachtgever die eindelijk betaald heeft of een nieuwe klus die binnen is gekomen. Als je van het leven een feestje wilt maken, is een relatie met een freelancer een goed begin.

5. Rots in de branding

Mensen die voor zichzelf werken zijn gewend om afspraken na te komen. Ze leveren geen half werk, zijn altijd bereid om mee te denken, en investeren in een goede basis. Kortom: op een freelancer kun je bouwen – niet alleen als opdrachtgever, maar vooral ook als vriend of vriendin.

6. Avontuur

Samen zijn met een freelancer is een avontuur. Je weet nooit zeker hoe het leven van je lief er de volgende dag/week/maand uit zal zien, maar één ding staat vast: volgend jaar kan alles helemaal anders zijn. En dat is toch duizend keer leuker dan leven in een sleur?!

Like Reptoir op Facebook om als freelancer altijd op de hoogte te blijven.