Reptoir

6 x signalen dat jullie een fantastische klik hebben

Als freelancer ben je een soort van moderne nomade. Je trekt van de één na de andere werkplek en ontmoet veel mensen. Maar met sommige van deze collega’s en opdrachtgevers voel je gelijk een klik en connect je op een dieper niveau. Dit zijn 6 tekenen waardoor je zeker weet dat jullie een bijzondere band hebben:

1. Tijd investeren

Hij/zij is bereid tijd te investeren in jou. In een wereld van vluchtige contacten, snelheid en drukte houden niet alle contacten stand, maar dit is een blijvertje. Ook als je advies nodig hebt of een luisterend oor, jullie weten altijd tijd voor elkaar vrij te maken.

2. Initiatief nemen

Niets is zo dodelijk dan dat je het gevoel hebt altijd de eerste te zijn die het initiatief neemt. Maar dat is bij jullie niet het geval. Bel jij niet, dan kun je er donder op zeggen, dan hij/zij binnen de kortste keren aan de telefoon hangt.

3. Elkaar aanvoelen

Hij/zij voelt feilloos aan wanneer jij je niet helemaal goed voelt en wel wat extra steun kan gebruiken. De hoogste tijd om even buiten een luchtje te scheppen, bakkie koffie te drinken en je hart te luchten.

4. Lachen om elkaars grappen

Jullie zijn Peppi en Kokki samen. Maakt de een een grap, dan ligt de ander in een deuk. Jullie begrijpen elkaars humor volledig. Sarcastische gesprekken zijn ook aan de orde van de dag en soms zijn jullie onnavolgbaar voor de rest van het kantoor.

5. Meedenken en inspireren

Hij/zij denkt graag met je mee hoe jij als freelancer interessante opdrachten kunt krijgen en hoe je kansen kunt creëren. Jullie schromen niet om elkaar in contact te brengen met andere interessante zakelijke contacten en inspireren elkaar.

6. Elkaar versterken

Hebben jullie samen een meeting of een pitch? Showtime. Jullie vullen elkaars verhaal perfect aan, weten precies wat je aan elkaar hebt en slepen als powerduo het ene na het andere project binnen.

Like Reptoir op Facebook om als freelancer altijd op de hoogte te blijven.