Reptoir

Er ligt 1,2 miljard belastingvoordeel klaar voor freelancers die nu hun pensioen regelen

Voor veel freelancers is het een beetje een dooddoener, het pensioen. Niet zo gek: het gaat over iets dat heel ver in de toekomst ligt en jij bent bezig met leven in het hier en nu. Maar ergens heb je vast een stemmetje in je hoofd dat zegt: ooit moet ik dit gaan regelen.

Dus maak een uurtje van je tijd beschikbaar en kom maandag 17 december naar onze pensioen-voorlichtingsborrel in samenwerking met Bright Pensioen en ontdek de makkelijkste manier om je pensioen en het belastingvoordeel voor jezelf te regelen.

Er ligt naar schatting 1,2 miljard euro aan belastingvoordeel klaar voor freelancers die een pensioenregeling hebben. Dus als je nu begint met afdragen voor je pensioen, kan je een flink bedrag van je inkomstenbelasting aftrekken. Gek genoeg heeft de overheid het hier nauwelijks over.

Daarom hebben we de pensioenrebellen van BrightPensioen uitgenodigd om aanstaande maandag 17 december samen met ons te praten over hoe dat werkt. We hadden het in eerste instantie opgezet voor de freelancers van onze co-working space, maar eigenlijk dachten we al snel: dit is voor alle freelancers interessant. Dus als je in de buurt bent, maandagmiddag, en je wil meer weten, dan ben je hartstikke welkom.

Wil je weten wat voor voordeel er op jou ligt te wachten? En hoe je dat kan regelen? Schrijf je dan nu in op de Meetup-pagina voor het event. Deelname is gratis, en er is bier en pizza en het wordt hartstikke gezellig. Echt waar.

SCHRIJF JE NU GRATIS IN

Adres:
Reptoir, Van Eeghenstraat 98, Amsterdam

Tijd:
16:00 – 17:00

Daarna de mogelijkheid om een biertje te blijven drinken en vragen te stellen en andere gezellige freelancers te ontmoeten als je zin hebt.

Like Reptoir op Facebook om als freelancer altijd op de hoogte te blijven.