Reptoir

Kantoorinrichting: IdeaPaint maakt van elke wand een whiteboard  

Bij freelancen hoort het bedenken van nieuwe ideeën. Brainstormen is de ideale manier om dit te doen. Waar je eerder nog moest werken met post-its, een papieren flipover of een te klein whiteboard op een vaste plek, is er nu een andere oplossing: IdeaPaint; ideaal voor de inrichting van je kantoor.

Freelance tool: IdeaPaint

Hiermee verander je iedere wand of ander glad oppervlak in een whiteboard. Zo kun je een compleet kantoor tot een creatieve werkplek omtoveren, je bureaublad in een notitieblok veranderen of gewoon een mooi design op de deur tekenen ter inspiratie. Dit is ideaal, hierdoor kun steeds je kantoor een andere look geven.

Freelance tool: IdeaPaint

De missie van IdeaPaint is een gewone ruimte transformeren in een actieve omgeving en mensen op die manier de ruimte geven om grote ideeën uit te denken, de productiviteit te verhogen en sneller werkresultaten te behalen.

Freelance tool: IdeaPaint

Mocht je thuis een kantoor aan het inrichten zijn of je heb net een ruimte voor je start-up gevonden en je vindt het een heel gaaf idee? IdeaPaint is hier verkrijgbaar.

Freelance tool: IdeaPaint

Like Reptoir op Facebook om als freelancer altijd op de hoogte te blijven.