Reptoir

Kom een dagje werken op de nieuwe werkplek van Reptoir!

We hebben met Reptoir net onze nieuwe werkplek geopend. En wij willen jou van harte uitnodigen om een dagje bij ons op kantoor te komen werken.

Waarom?

Eigenlijk is het heel simpel. Jij bent waarschijnlijk af en toe wel eens klaar met thuiswerken of je hebt misschien geen zin om weer te gaan werken in dat net iets te rumoerige koffietentje.

We hebben een tijdelijke office gebouwd in de Plaatsmakerij. Het oude ING-kantoor aan het Westerpark in Amsterdam is volledig omgetoverd tot een creatieve broedplaats met start-ups, eenmanszaakjes, kunstenaars en maatschappelijke initiatieven. Overal om ons heen zijn mensen lekker aan het ondernemen en freelancen. En we vinden het tof als jij daar bij komt zitten. Waarom wij jou uitnodigen?

Freelance Collectief

Wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar goede freelancers die zich aan willen sluiten bij ons freelance-collectief. Wij hebben veel contacten bij mooie merken en leuke start-ups en we krijgen regelmatig freelance klussen aangeboden van allerlei bedrijven. Als onderdeel van het collectief, mag je natuurlijk ook gebruik maken van de werkplekken van Reptoir. Heb je altijd een lekkere plek om te werken met gelijkgestemde ondernemers.

Deel je verhaal

Ook zijn wij op zoek naar nieuwe verhalen voor op het online magazine. Dus we komen graag in contact met andere freelancers om zo te leren over mooie verhalen, problemen waar je mee worstelt als ondernemer en te discussiëren tijdens de lunch over waar het heen gaat met het freelancen in Nederland.

reptoir-werkplek-cover-3

Kom langs

Freelancen doe je alleen maar sommige dingen zijn toch fijn om te delen met anderen. Kom daarom gerust langs en klap je laptop open aan één van onze bureaus. Je hoeft daarvoor niks te betalen, maar we zouden het natuurlijk wel op prijs stellen als je wat lekkers meeneemt.

Stuur ons een paar dagen van te voren even mailtje naar [email protected] waarin je aangeeft wanneer je langs zou willen komen. Er is hier natuurlijk koffie, thee en snel internet.

Sfeer impressie

reptoir-werkplek-detail-9

reptoir-werkplek-detail-4

reptoir-werkplek-detail-7

reptoir-werkplek-detail-2

reptoir-werkplek-detail-3

Interesse?

Laat ons weten wanneer je wil komen door een mailtje te sturen naar: [email protected] of meld je hier aan. Tot snel!

Like Reptoir op Facebook om als freelancer altijd op de hoogte te blijven.

Populaire artikelen