Over Reptoir

Wie zijn wij?

Reptoir is het eerste online magazine speciaal gericht op de freelancer en is ontstaan vanuit het geloof dat er te weinig mensen gelukkig zijn met wat ze doen. Ons doel is om freelancers te helpen, te begeleiden maar vooral ook te inspireren, omdat wij geloven dat ondernemen mensen gelukkiger maakt.

Onderzoek heeft namelijk meermaals uitgewezen dat freelancers aanzienlijk gelukkigere mensen zijn dan de gemiddelde werknemer. Waarom? Omdat freelancers hun passies en dromen kunnen najagen. En wie maakt dat nou niet gelukkig? De ondernemende freelancer wil vrij, onafhankelijk en zelfstandig zijn. Geen keurslijf, maar de vrijheid om zijn of haar creativiteit tot uiting te brengen en zichzelf te ontwikkelen.

Dit is niet altijd even makkelijk en daarom is het meer dan logisch dat je als freelancer inspiratie zoekt om de uitdagingen van het ondernemerschap aan te gaan. Reptoir is een compagnon die adviseert, inspireert en je uitdaagt om het meeste uit jezelf te halen. Een compagnon die je bijstaat en met wie je samen de krachten kunt bundelen en de ondernemerswereld kunt veroveren.

Wij zijn freelancer

Reptoir

Ons team

Hugo Winnubst

Hugo Winnubst

Initiatiefnemer @ Reptoir

Hugo is verantwoordelijk voor het idee en de oprichting van Reptoir. Hugo liet zijn goed betaalde baan als Manager Online Marketing, achter zich om te gaan freelancen. Hij ontdekte echter al snel dat de informatie en tools die voor freelancers beschikbaar zijn niet aan zijn wensen voldeden. Hij besloot daarom zelf een online platform voor de freelancer op te richten. Hugo gelooft er heilig in dat freelancen en ondernemen mensen gelukkig maakt, omdat je de vrijheid hebt te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Hij inspireert en stimuleert graag anderen om ook hun dromen en passies te volgen.

Wendy van Poorten

Wendy van Poorten

Freelance redacteur @ Reptoir

Wendy is na jaren in de vrouwenbladenwereld gewerkt te hebben als freelancer aan de slag gegaan. Ze schrijft artikelen, columns en interviews voor verschillende tijdschriften, en werkt mee aan de contentzijde van diverse websites – zowel als (eind)redacteur als coördinator. Hoewel ze ergens hoopte dat ze als freelancer veel thuis zou zijn, en op de bank in haar pyjama kon werken met haar kat op schoot, heeft de praktijk anders uitgewezen: Wendy is regelmatig in house bij bedrijven te vinden om daar haar expertise op het gebied van het creëren van goede content te delen.

Maayke Otter

Maayke Otter

Freelance redacteur @ Reptoir

Maayke heeft een enorme passie voor reizen. In haar vrije tijd is ze voornamelijk bezig met het uitzoeken van nieuwe locaties om te (her)ontdekken. Maar naast reizen moet er natuurlijk ook geld in het laatje komen. Gelukkig kan reizen en werken op een zeer functionele manier worden gecombineerd: middels freelancen. Sinds het afstuderen van haar studie Media, Informatie en Communicatie, schrijft ze voor diverse websites en online magazines en weet ze haar passie voor reizen en schrijven ideaal te combineren. Naast een freelancer, is ze ook echte ‘freelander’, op één plek blijven is niks voor haar.

Suzette Hermsen

Suzette Hermsen

Freelance redacteur @ Reptoir

Suzette is al van jongs af aan verslingerd aan schrijven. Als klein meisje schreef ze dan ook alles op wat ze beleefde, en eigenlijk is ze daar nooit meer mee gestopt. Met dat schrijven dan. Want hoewel ze genoeg beleeft, is ze druk zat met haar werk voor LINDAnieuws, Reptoir en Amsterdam & Co, een platform van de Rabobank. En op de momenten dat ze niet achter haar laptop zit geplakt, zou het zomaar kunnen dat ze alsnog na aan het denken is over een leuk ‘Ikje’ voor het NRC of over de mogelijkheid een kinderboek te schrijven.

Adriaan Bouman

Adriaan Bouman

Freelance developer @ Reptoir

Adriaan is onze master developer en is ook een echte ‘freelander’. Adriaan gelooft dat kantoorzitten niet meer van deze tijd is en heeft vijf maanden geleden dan ook besloten om als freelancer te gaan werken vanuit het zonnige Barcelona. Hij werkt het liefst voor start-ups omdat hij graag met dynamische projecten bezig is en zijn interessegebied heel breed is. Hij heeft dan ook een bak aan ervaring in front-end en web applicatie development en is zichzelf continu aan het ontwikkelen. Vanuit Spanje werkt hij zowel aan freelance opdrachten als aan zijn eigen concepten.