Reptoir

8 x vetste gadgets voor bij jou op kantoor

Alles dat het leven of werk makkelijker maakt is een plus. En daarom houden we zo van vernuftige gadgets. We zetten de beste kantoorgadgets voor je op een rijtje:

De helpende hand

Wie kent het niet: je hebt een afspraak buiten de deur, wil het parkeerterrein oprijden, probeert het parkeerkaartje uit de automaat te pakken, maar…je arm is te kort. Of beter gezegd: je ruimtelijk inzicht was weer eens belabberd en de auto staat te ver weg van de automaat. Deze zogeheten Donkey products helping hand, oftewel een gadget in de vorm van een helpende hand, helpt je voortaan uit de brand.

helping hand

Powercube tafelstekkerdoos

Telefoons, laptops, tablets…we hebben tegenwoordig zoveel devices om op te laden en een stopcontact is niet altijd om de hoek. Gelukkig los je dit met de Powercube tafelstekkerdoos met twee USB-ingangen zo op. Een handige gadget voor op je bureau of om mee te nemen naar andere werkplekken.

powercube-tafelstekkerdoos-met-usb-ingang

Powernap kussen

Inmiddels weten de meesten van ons dat een korte powernap tussen het werk heel goed is. En wat beter dan dit originele kussen in de vorm van een ordnermap om even je hoofd op te laten rusten. Lijkt net alsof je per ongeluk in slaap bent gevallen.

donkey-products-powernap-kussen

Tafel organizer

Leg jij je spullen ook allemaal op je bureau en ben je ze even later vervolgens kwijt door de ongekende chaos die zich meester heeft gemaakt van jouw werkplek? Voor alle chaoten onder ons is deze gadget een verademing. Je sleutels, zonnebril, tablet, smartphone, pennen allemaal op één plek. En het ziet er nog aantrekkelijk uit ook.

Tafelorganizer

Qualy thirsty bird watertap

Uit het rijtje gezonde voornemens: meer water drinken tijdens werk. Vaak komt er in de praktijk maar weinig van terecht, maar met deze gadget is er hoop. Met deze gezonde Qualy thirsty bird gadget heb je een watertap op je bureau én word je er steeds aan herinnerd een glaasje water te tappen. Met één druk op de knop heb je lekker vers water, dus uitgedroogd achter je bureau zitten is verleden tijd.

watertab

De bureauloopband

Al die uren achter een bureau zitten is natuurlijk helemaal niet goed voor ons lichaam, maar daar is gelukkig iets op gevonden. Je neemt een loopband en een bureau, die voeg je samen en voilá: een super handige bureauloopband, oftewel de zogeheten Lifespan Personal Treadmill Walking Desk. Van wandelen krijg je bovendien een betere bloedsomloop met als gevolg dat je beter kunt nadenken. Win-win!

bureau-loopband

 

Kleine boksbal

Opgekropte frustraties en irritaties? Zet deze kleine boksbal dan op je bureau en sla er gewoon een paar keer tegenaan. Je hoeft er niet voor naar een sportschool en het helpt echt.

Boksbal 2

De USB koffie verwarmer

Met al dat multitasken vergeet je wel eens dat je net een lekkere versie kop koffie had ingeschonken, maar dat die inmiddels tien minuten later alweer koud is geworden. Geen paniek, want met deze koffieverwarmer zet je je afgekoelde bakkie gewoon weer terug om op te warmen.

Schermafbeelding 2016-06-20 om 22.20.20

 

(Visited 133 times, 1 visits today)

Like Reptoir op Facebook om als freelancer altijd op de hoogte te blijven.